Follow us
You are here:

Main partners

Junior Assistent Accountant Audit

Company
Witlox van den Boomen | Koenen en Co | PKF Wallast
Type
Vacancy
Location
Other
Sector
Audit
Required language
Dutch
Website
http://www.koenenenco.nl

Description

Locatie

Helmond

Roermond

Vakgebied

Audit & Assurance

Ervaring

Young professional

Opleidingsniveau

WO

Uren per week

32-40 uur

Met jouw kennis op het gebied van accountancy en je grondige aanpak focus jij je volledig op de controle. Je richt jouw scherpe, onafhankelijke en analytische blik op zeer complexe controleopdrachten en combineert daarbij nauwkeurigheid met overzicht. Daardoor begrijp je ook de processen en de context, en weet je dat de controle meer waard is dan een wettelijke verplichting. Je ziet tussen alle regels en cijfers waar de ondernemer naartoe wil. 

Je bent kritisch en resultaatgericht. Niets neem jij klakkeloos over. Maar je bent ook een fijne samenwerker. Zowel met je collega’s als met de klant bouw je een goede relatie op. Je functioneert uitstekend in de dynamiek van wisselende teams. Je bent leergierig en gezond eigenwijs en ontwikkelt je eigen opvattingen. Ook heb je gevoel voor de politieke verhoudingen en belangen in een organisatie. 

Binnen de Audit & Assurance B.V. werken 45 medewerkers iedere dag aan hun onafhankelijke taak voor uiteenlopende klanten in Limburg en Zuidoost Brabant. In een cultuur van continu verbeteren, dragen we bij aan een gezonde financiële wereld en transparant ondernemerschap.

Opleiding en ervaring

Je hebt je hbo of wo diploma (Accountancy of Bedrijfseconomie) vers op zak en hebt mogelijk al wat werkervaring opgedaan binnen de accountancybranche tijdens een stage, werkstudentschap of bijbaantje. Je bent bereid verder te studeren. 

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.

Vacature vind je hier.

Sponsors