Follow us
You are here:

Afstudeerstage Audit

Main partners

Company
HLB Witlox Van den Boomen
Type
Internship
Location
Other,Eindhoven
Sector
Accounting & Controlling, Advisory, Audit
Required language
Dutch
Website
https://www.hlb-wvdb.nl/

Description

Wij zijn voor onze vestigingen in Waalre, Rosmalen, Waalwijk, Schijndel en Valkenburg op zoek naar nieuwe collega’s voor een leerzame:

Afstudeerstage Audit

Wij zijn HLB Witlox Van den Boomen

Wij gaan voor groots en daar wil je bij zijn!

De twee multidisciplinaire adviesorganisaties HLB Van Daal en WVDB zijn gefuseerd en worden wereldwijd ondersteund door het internationale HLB-netwerk. Dit zorgt ervoor dat onze gedreven medewerkers zich groots kunnen ontwikkelen. Een nieuwe organisatie waar grootse dingen gaan gebeuren en waar energie vrijkomt. We groeien in omvang, maar groter worden is niet het doel. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken. We helpen jou je ambities waar te maken.

Hoe jouw dag eruit ziet als Afstudeerstagiaire

Wanneer je stage loopt in de auditpraktijk, ontdek je waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze doen. In een relatief korte periode krijg je een duidelijk beeld van wat een Accountant in de auditpraktijk precies doet, hoe de sfeer op het kantoor is én krijg jij antwoord op de vraag of jij je hier thuis voelt. De belangrijkste vaardigheden die je als Accountant nodig hebt, leer je door het simpelweg te doen. Wij geven je de mogelijkheid om je te oriënteren in de praktijk en door te ervaren wat de voordelen van een multidisciplinaire samenwerking zijn.

Je Afstudeerstage staat in het teken van het schrijven van een scriptie. Bij ons voer je zelfstandig je onderzoek uit, waarbij je het onderwerp en de onderzoeksvraag zelf bepaalt. Zo kun je direct gebruik maken van de vakkennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Met een ervaren Accountant als stagebegeleider, bieden wij kennis en begeleiding om je scriptie uit te werken. Indien je het leuk vindt om mee te gaan naar de klant of andere werkzaamheden uit te voeren die in een auditpraktijk voorkomen, dan bieden wij jou die ervaring graag aan. Kortom wij bieden een afwisselende, leerzame maar vooral plezierige afstudeerstage aan!

Wat wij graag in jou terug zien

  • Een (bijna) afgeronde HBO of WO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Bereidheid tot het volgen van de RA-studie, maar bij ons geen up-or-out;
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met het midden- en klein bedrijf is een pré.

Wat je van ons mag verwachten

  • Een gave stageplek binnen de auditpraktijk;
  • Dynamische leer- en werkomgeving met informele werksfeer;
  • We helpen je verder met het ontwikkelen van jouw passie;
  • Een buddy (één van je directe collega’s) die je met raad en daad bijstaat;
  • Deelname aan de Academy.

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten zowel vaktechnisch als op het gebied van vaardigheden wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. Daarnaast krijg je vanaf je eerste werkdag een persoonlijke buddy toegewezen, die je ondersteunt en mede toeziet op het behalen van specifieke doelen, afgestemd op jouw behoefte. Daarnaast maken wij volop gebruik van  automatiseringsmogelijkheden en zijn wij vooruitstrevend op het gebied van audit-software. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend,  maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans in werk en privé.

Solliciteren bij HLB Witlox Van den Boomen

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Aarzel dan niet en neem contact op met Tess Rosdorff, Campusrecruiter via tess.rosdorff@hlb-wvdb.nl of +31 881 948 113. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, voor een volledig beeld van de praktijk.

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HLB Witlox Van den Boomen? Volg dan onze bedrijfspagina via LinkedIn, wij verwelkomen je graag binnen ons netwerk!