Follow us
You are here:

Main partners

Traineeship

Company
P5COM
Type
Traineeship
Location
Other
Sector
Consultancy, Strategy

Description

P5COM Traineeship: Get Inspired to Drive Performance

Net afgestudeerd? Of bijna afgestudeerd, en al helemaal klaar voor je volgende uitdaging? Start dan als trainee bij P5COM! Leer hoe je met jouw ideeën impact kunt hebben in de zorg, in het onderwijs, in de bouw en bij woningcorporaties. Stel een jaar lang je persoonlijke én professionele ontwikkeling centraal. Raak geïnspireerd om telkens beter te worden en door te groeien. En houd zelf de regie over de ontwikkeling van je eigen consultancy-stijl.

Breng je ontwikkeling in een stroomversnelling met het P5COM Traineeship

Werk een jaar lang vier dagen per week bij opdrachtgevers aan projecten op hoog niveau. Als volwaardig consultant, én altijd onder begeleiding van een projectleider en mentor. Leer van hen, in de praktijk, de kern van ons vak: organisaties duurzaam beter laten presteren. En werk aan je eigen ontwikkeling. Door iedere vijfde dag van de week trainingen te volgen.

Een deel van de trainingen krijg je van je P5COM-collega’s. De andere trainingen worden ingevuld door Talent4Care. Die laatste volg je samen met andere jonge talenten uit de zorgbranche. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling, met onderwerpen als leiderschap, projectmatig communiceren en het creëren van impact.

Complexe vragen, concrete resultaten

Afwisseling is gegarandeerd, dankzij de veelzijdigheid aan opdrachten en opdrachtgevers. De ene keer help je een regionale instelling voor gehandicaptenzorg om het proces van instroom, doorstroom en uitstroom te optimaliseren. En de andere keer onderzoek je hoe je financiële resultaten kunt verbeteren door een andere manier van roosteren – terwijl medewerkers én cliënten erop vooruitgaan. Of hoe een woningcorporatie efficiënter en klantvriendelijker storingen op kan lossen, hoe de ketensamenwerking binnen de landelijke forensische zorg beter kan, of hoe patiënten in de geriatrische revalidatiezorg sneller en beter kunnen herstellen.

De rode lijn?

Die is dat de belangen van medewerkers, klanten en organisaties altijd in evenwicht moeten zijn. En dat je dat alleen kunt bereiken door het uitdagen van mensen op alle niveaus in de organisatie. Daarom geef je – net als al je P5COM-collega’s – niet alleen advies, maar help je ook altijd met het waarmaken van de verbeteringen. Je bent veel op de werkvloer aanwezig, en geeft presentaties, workshops en trainingen. En je werkt niet voor, maar mét de opdrachtgever. Zodat er ook echt concreet resultaat komt.

Wie worden je collega’s?

We vormen een warm, middelgroot team van vindingrijke, actiegerichte consultants. Samen werken wij elke dag keihard om organisaties én elkaar beter te maken. Wij leren jou om organisaties te doorgronden als geen ander. Met onze jarenlange ervaring, kennis en analytische blik begeleiden we jou terwijl je meeloopt in alle lagen van organisaties. We doorzien wat er werkelijk gebeurt én wat er nodig is. Verwacht van ons geen saaie adviesrapporten die bij het bestuur op de plank belanden, maar een doelgerichte inspanning met blijvend resultaat.

 

Dit ben jij

 • Je hebt (bijna) een wo-opleiding afgerond.
 • Wij vinden combinaties van nevenactiviteiten, stages en/of bijvoorbeeld buitenlandervaring interessant.
 • Je bent analytisch, pragmatisch, overtuigend en natuurlijk enthousiast en leergierig.
 • Je kan goed luisteren, kan snel processen doorzien en ziet de verbetering voor je.
 • Je hebt affiniteit met cijfers & data.
 • Passend bij de 5 P’s van P5COM: professioneel, pragmatisch, persoonlijk, precies, profitabel.
 • Met overtuiging, lef & durf, doorzettingsvermogen en initiatiefrijk.
 • Verbinder, die zich makkelijk begeeft binnen alle lagen van de organisatie (van werkvloer, lijnmanagement tot Raad van Bestuur).
 • Beschikbaar vanaf september 2022.

Dit bieden wij

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een omgeving die je stimuleert om te groeien en ruimte om je eigen profiel te ontwikkelen.
 • Veel ruimte voor training en opleiding, zowel intern als met externe opleiders.
 • Een aantrekkelijk startsalaris van €35.000,- inclusief vakantiegeld en een aantrekkelijke bonusregeling bij goede resultaten.
 • Een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand, daarna een vaste aanstelling.
 • Pensioen.
 • Telefoon met abonnement en een laptop.
 • Reiskostenregeling of je eigen leaseauto.
 • 25 vakantiedagen.

Interesse in het Traineeship? Meld je aan!

Ben je geïnspireerd geraakt door het Traineeship? En denk je dat wij jou kunnen helpen met je ontwikkeling? Je kunt je het hele jaar aanmelden. Selecteren we jou? Dan start je in september.

Liever mailen? Dat mag! Stuur je cv en je motivatiebrief dan naar Christel van den Kommer: c.vandenkommer@p5com.eu. Heb je vooraf nog vragen voor Christel? Bel haar dan gerust: 06 10 99 09 19.

Klik hier om naar de originele vacature te gaan!