Follow us
You are here:

Main partners

Student Consultant

Company
Student Consultant
Type
Vacancy
Location
Maastricht
Sector
Consultancy
Required language
Dutch
Website
https://student-consultant.nl/home/portfolio/

Description

Student Consultant zoekt enthousiaste en excellente studenten om ons multidisciplinaire team te versterken! Ben jij een gemotiveerde student en wil je het meeste halen uit je tijd als student? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Over Student Consultant 

Student Consultant is een consultancy bedrijf, geheel gerund door onze ambitieuze en excellente studenten. Wij voeren zelfstandig consultancyprojecten uit en ondersteunen projecten van zowel consultancy bedrijven als de grootste bedrijven van Nederland. Wij werken in diverse en multidisciplinaire teams, onder begeleiding van ervaren consultants. Hierdoor kunnen we veel van elkaar leren en een kritische blik op ons werk behouden.

Student Consultant is een start-up met als doel het grootste en beste studenten adviesbureau van Nederland te zijn tegen 2024. Wij werken hard aan onze visie: “Alle ambitieuze studenten een voorsprong geven op een impactvolle carrière." Jij zult hier proactief onderdeel van zijn door interne taken en consultancyprojecten in strategie, data, IT en financiën uit te voeren. 

Wat bieden wij? 

Versterk je cv! 

Relevante werkervaring door een flexibele bijbaan tijdens je studie. Je werkt aan uitdagende consultancyprojecten voor de grootste bedrijven van Nederland. 

Ontwikkel als ondernemer! 

Veel flexibiliteit en mogelijkheid om je eigen invloed uit te oefenen en een grote impact te hebben op onze interne organisatie. Dit is mogelijk door de organisatorische rol die je zult uitvoeren binnen onze platte organisatiestructuur (Acquisitie, Marketing, Recruitment of Human Capital). 

Ontwikkel als consultant! 

Een snelle leercurve door het toepassen van je academische kennis in de praktijk, naast maandelijkse verdiepings- en uitbreidingstrainingen van verschillende consultancyfirma's en begeleiding door ervaren consultants tijdens consultancyprojecten. Ontwikkel consultancyvaardigheden die je een voorsprong geven in je carrière. 

Werktevredenheid en plezier! 

Bij Student Consultant geniet je van een goed salaris én een leuke en informele werkomgeving. Daarnaast heb je de kans om deel uit te maken van de formelere werkomgeving van zowel onze klanten als de grotere consultancyfirma's waar wij regelmatig contact mee hebben. 

Een combinatie van plezier en professionaliteit! 

Veel leuke activiteiten met je collega's, denk aan actieve en competitieve activiteiten zoals paintball, karting, teambuilding activiteiten en nog veel meer. Daarna is er altijd de mogelijkheid om een drankje te doen met je collega’s: we blijven natuurlijk studenten! 

Wil je het meeste uit je studietijd halen door middel van een flexibele, uitdagende en leuke bijbaan? Word consultant bij Student Consultant! 

Wat zoeken wij? 

We zoeken ambitieuze en excellente studenten met een opleiding in bedrijfskunde of data-gerelateerde studies die ervaring willen opdoen als consultant: 

  • Minimaal 60 ECTS op universitair niveau of bezig met een premaster 
  • Minimaal 12 achtereenvolgende maanden beschikbaar 
  • Minimaal 16-20 uur per week beschikbaar 
  • Spreekt vloeiend Nederlands 

Mocht je niet zeker zijn of je aan de eisen voldoet, neem gerust contact met ons op via de contactgegevens hieronder. 

Ben je geïnteresseerd? 

Bekijk onze website: https://student-consultant.nl/studenten/ of solliciteer direct via https://student-consultant.nl/studenten/contact-voor-studenten/

Voor vragen kun je contact opnemen met Juup via mail juup.smeets@student-consultant.nl of telefoon +31 6 42789551 of stuur een email naar info@student-consultant.nl voor meer informatie. 

Sponsors