Follow us
You are here:

Main partners

Adviseur & auditor woning-corporaties

Company
Qconcepts
Type
Vacancy
Location
Other,Amsterdam
Sector
Accounting & Controlling, Audit
Required language
Dutch
Website
www.qconcepts.nl/studenten

Description

Werken bij Qconcepts

Adviseur & auditor woning-corporaties

Wil jij een uitdagende combi-functie binnen een ambitieus team, waarin je audits en advies afwisselt? En heb jij ervaring opgedaan binnen woningcorporaties?

Word dan onze nieuwe collega!

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

In deze combifunctie doe je het werk dat jij het leukst vindt. Jij hebt hierbij de regie: heb je een voorkeur voor advies en wil je alleen auditen als dat tussen opdrachten goed uitkomt? Dan is dat wat je gaat doen. Wil je primair auditen? Dan wordt er per binnenkomende interim/advies klus gekeken of je die graag wil doen en of dat past. En als je voorkeur verandert gedurende je tijd bij Q, dan bewegen jouw werkzaamheden mee. 

Goed om te weten: je kunt ook aan de slag als dedicated accountant of dedicated adviseur.

Als adviseur ondersteun je woco's om hun financiële, projectmatige en procesmatige uitdagingen mogelijk te maken. Met je vakinhoudelijke kennis los je ‘problemen’ op een efficiënte manier op. Daarbij kijk je verder dan je eigenlijke opdracht.

Daarnaast controleer je samen met jouw audit-collega's van Qconcepts de jaarrekeningen van diverse woningcorporaties. Dit is wezenlijk anders dan je waarschijnlijk gewend bent: wij werken in kortere intensieve trajecten waar ook de klant zich aan commiteert. Bij ons rond je de controle af voordat je aan een nieuwe begint, en dat geeft veel rust.

Hoe ga je werken?

Vakinhoudelijk doe je wat je gewend bent. Jij bent daardoor de steun en toeverlaat waar corporaties op kunnen rekenen. 

Verder is het bij Qconcepts is het geen business as usual. Hier kun jij werken zoals jij dat wil en niet zoals de bedrijfscultuur het voorschrijft. Neem die vrijheid en grijp je kans om het maximale uit je carrière te halen. 

Binnen het team is meer dan 70 jaar aan ervaring binnen woningcorporaties. We hechten veel waarde aan de momenten waarop we samen sparren over ieders actuele vraagstukken. En tot slot: we overleggen iedere opdracht wie uit het team welke rol pakt, zodat we optimaal kunnen samenwerken.

Waar ga je werken?

Bij Qconcepts bedienen we momenteel woningcorporaties in heel Nederland. Het zwaartepunt ligt in Noord-Brabant, Noord- en Zuid-Holland, en Utrecht. Je kunt werken waar dat voor jou het beste past: vanuit onze vestigingen in Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam, Sittard of Arnhem, thuis, of op kantoor bij de klant.

Via onze Q Thuiswerkwinkel zoek jij zelf de apparatuur uit die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen vanuit huis.

Wat wij jou bieden

Eigen ontwikkeling

Je hebt volop ervaring in jouw vakgebied. Wij geven je de ruimte om bij te blijven én je verder te ontwikkelen op basis van jouw persoonlijke wensen.

Een ambitieus team

Je gaat werken binnen compact team met specialisten. Wij zijn jouw klankbord en nemen je mee op gezellige uitjes.

Tijd voor tijd

Als jouw opdracht tijdelijk meer inzet vraagt, dan geven wij je de flexibiliteit om die uren te compenseren als het jou uitkomt.

Ook goed geregeld

Werken bij Qconcepts betekent werken in een uitdagende functie, prettige omgeving en samen met gezellige collega's. Maar geen zorgen: onze arbeidsvoorwaarden zitten ook goed in elkaar.

 Vragen? App of bel met Mark:  06-11423598

Salarisindicatie

Startsalaris tussen €4.000 en €5.500 per maand.

Vakantiedagen

27 dagen per jaar en de mogelijkheid om er extra bij te kopen.

Auto, laptop, mobiel

Die krijg je van ons, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren.

Opleiding

Ontwikkel jezelf met interne en externe opleidingen.

Wat vragen wij?

Bij Qconcepts werken we met ervaren mensen. We vinden het daarom belangrijk dat je op een open manier kunt samenwerken en communicatief sterk bent.

Je kunt bij ons aan de slag voor 32 tot 40 uur per week. Dat kan binnen het combiprofiel, maar ook als dedicated adviseur of dedicated auditor

We hebben een paar uitgangspunten voor deze functie:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 6 jaar ervaring binnen finance & control en / of accountancy
  • Je hebt ervaring met het werken voor en met woningcorporaties
  • Je hebt ervaring met WALS (pré)

Sponsors