Follow us
You are here:

Main partners

Stagiair Accountancy Advies (meewerk- of afstudeerstage)

Company
Witlox van den Boomen | Koenen en Co | PKF Wallast
Type
Internship
Location
Maastricht,Other
Sector
Accounting & Controlling, Advisory, Audit
Required language
Dutch
Website
http://www.koenenenco.nl

Description

Locatie

Maastricht

Roermond

Venlo

Vakgebied

Accountancy

Ervaring

Student

Opleidingsniveau

HBO

Uren per week

32-40 uur

Wat ga je doen?

Volg jij op dit moment een Hbo-studie in de richting van Accountancy, Finance & Control of Bedrijfseconomie en zoek je een uitdagende stageplek binnen onze Accountancy Adviespraktijk? Dan hebben wij een leuke en uitdagende stageplaats voor jou! Voor onze vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo zijn wij op zoek naar leergierige meewerk- of afstudeerstagiaires.

Bij Koenen en Co willen we je graag de mogelijkheid bieden om ervaring op te doen in de praktijk. Wij horen daarom graag op welke persoonlijke vlakken jij jezelf verder wilt ontwikkelen en dagen je uit om tijdens deze stageperiode het maximale uit jezelf te halen. Om er uiteindelijk een leerzame en leuke stageperiode van te maken, vinden wij het belangrijk om stagiaires van goede begeleiding te voorzien vanuit onze (Assistent) Accountants op de werkvloer. Gedurende de hele stageperiode krijg je een persoonlijke mentor toegewezen waarbij je voor al jouw vragen terecht kan. Natuurlijk ga je ook volop samenwerken met de andere collega’s van onze afdeling zodat je na deze stageperiode een compleet hebt verkregen van de voortkomende werkzaamheden zoals:

– verwerken van de boekhouding en administratieve dienstverlening;

– ondersteunen bij het samenstellen van jaarrekeningen;

– ondersteunen bij het opmaken van BTW- aangiften,

– analyseren en rapporteren van financiële gegevens van klanten.

Wat breng je mee?

– Je studeert momenteel aan een Hbo-opleiding in de richting van Accountancy, Finance & Control of Bedrijfseconomie

– Je zoekt een uitdagende stageplek en staat te popelen om het werkveld (verder) te gaan ontdekken

– Je hebt een passie voor cijfers en een voorkeur voor de Accountancy Advies praktijk

– Je bent klantgericht ingesteld en werkt gemakkelijk samen in een jong en gezellig team

– Je wilt het beste uit je stage halen

Wat bieden we jou?

– Een maandelijkse bruto stagevergoeding van € 750,-

– Reiskostenvergoeding

– Persoonlijke- en professionele begeleiding

– Flexibele werktijden

– Diverse informele (team)activiteiten gedurende het jaar (o.a. een wekelijkse bootcamp, kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, zomerbarbecue, vrijdagmiddagborrels, voetbal-/tennistoernooien, etc.).

– Indien de stageperiode vanuit beide kanten positief is verlopen, behouden wij jou graag als werkstudent gedurende de resterende studieperiode of verwelkomen wij jou graag als Junior Assistent Accountant.

Kortom: werkgeluk binnen een informele en professionele organisatie.

Wie zijn wij? 

Koenen en Co is een fullservice finance en consultancy organisatie. We zijn met 4 vestigingen (Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond) en meer dan 250 professionals marktleider in Limburg en Zuidoost-Brabant. We helpen onze klanten met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten en kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Om het verschil te kunnen maken voor onze klanten realiseren we ons heel goed dat dit start bij jou als collega. Net als bij onze klanten willen we dan ook weten wat je drijft, wat jouw ambities en uitdagingen zijn. En dat zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak. Op basis van deze persoonlijke benadering gaan we vervolgens samen invulling geven aan jouw ideale baan en de (eventueel) door jouw gewenste ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Hierbij verliezen we een goede work-life-balance niet uit het oog.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en laat ons weten waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Geef bij jouw sollicitatie duidelijk aan welke stage- periode en vorm (meewerk- of afstudeerstage) het betreft en welke vestiging jouw voorkeur geniet.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.

Original Vacancy

Sponsors