Florin Finance

Florin Finance is een onafhankelijke snelgroeiende Corporate Finance boutique, opgericht in 2013. Wij voorzien onze cliënten van hoogwaardig financieel en strategisch advies op het gebied van fusies en overnames. Florin Finance hanteert een hands-on, resultaatgerichte en toegankelijke aanpak om onze cliënten te ondersteunen in het realiseren van hun financiële en strategische doelstellingen. Florin Finance biedt toegang tot een breed netwerk van professionals en werkt op onafhankelijke basis samen met andere specialisten en adviseurs.

Ons team heeft een bewezen track record in adviserende rollen bij Andersen, NIBC, Deloitte, PhiDelphi en in internationale corporate M&A en heeft met succes koop en verkoop van ondernemingen, management buy outs, joint ventures en strategische partnerships, corporate carve outs, outsourcings en fundraisings begeleid. Tevens heeft Florin Finance uitgebreide ervaring op het gebied van strategische analyses, waarde- en synergieanalyses en M&A procesoptimalisaties.

Gezien de sterke groei zijn wij voortdurend op zoek naar ambitieuze studenten die op zoek zijn naar een stageplek of analistenpositie op het gebied van Corporate Finance.

Wij zijn gevestigd op de Zuidas, Amsterdam. Zie onze website www.florinfinance.nl voor meer achtergrondinformatie.