Follow us
You are here:

Main partners

Werkstudent Audit & Assurance

Company
Mazars
Type
Werkstudent
Location
Eindhoven
Sector
Accounting & Controlling, Audit
Required language
Dutch
Website
https://eng.mazars.de/

Description

Ben jij een hbo/wo bachelor- of masterstudent en op zoek naar een werkstudentschap binnen de accountancy?

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Bij ons kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Omdat onze mensen het succes bepalen, kan het zijn dat niet iedereen bij onze organisatie past. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities. Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid. Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst.

Mazars, the smart choice.

Wat ga je doen?

Wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Binnen de Audit-praktijk zijn wij op zoek naar werkstudenten die voor minimaal 4 maanden op zoek zijn naar een uitdaging in de financiële branche. Tijdens deze professionele (bij)baan ben je met name bezig met de controle van jaarrekeningposten en het controleren van processen binnen organisaties. Je bent onderdeel van het auditteam en houdt je veel met klanten bezig. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Zo maak je niet alleen kennis met diverse facetten van het vak, maar leer je ook direct meer over de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep. Want dat is waar Mazars voor staat: Vertrouwen door kwaliteit.

Wat bieden wij?

We zijn een kweekvijver voor talent en wij bieden onze collega’s de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen en snel vooruitgang te boeken. Jouw ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en daarom word je niet alleen door je team begeleid, maar ook door een persoonlijke mentor. Mazars is jouw professionele business school die jou helpt om je technische en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Onze intentie is dan ook om je, nadat je als werkstudent hebt gewerkt en je bent afgestudeerd, een vaste baan aan te bieden. Maar daarnaast bieden wij jou natuurlijk ook:

  • Marktconform salaris
  • Ervaring opdoen in jouw vakgebied
  • Begeleiding van een persoonlijke mentor
  • Een (bij)baan op niveau
  • Carrièrekansen

Wie ben jij?

Jij bent in de eindfase van je studie hbo/wo bachelor of een wo-master in de richting van accountancy / audit. Verder heb je een proactieve houding en werk je graag samen in een team. Je gaat graag uitdagingen aan en hebt een professionele houding.

Daarnaast ben jij:

  • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Professioneel kritische houding, integer en ambitieus
  • Woonachtig in omgeving Breda of Eindhoven

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct via onderstaande button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Denise van Wijk via +31611568372.

Solliciteer hier!

Originele vacature kan je hier vinden.

Sponsors