Follow us
You are here:

Main partners

Junior Supply Chain Specialist – Nijmegen

Company
NRG-Office
Type
Vacancy
Location
Other,Amsterdam
Sector
Supply Chain
Required language
Dutch

Description

Iets voor jou?

Legaal jobhoppen bij één werkgever? Het kan bij ons! Wij bieden jou de ultieme kickstart van jouw carrière in de Supply Chain. Het leukste aan deze functie: je krijgt er heel veel gepassioneerde collega’s bij en neemt een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven in de voedselindustrie. Hiermee vul jij jouw rugzak razendsnel met ervaring! En, versnel jij jouw carrière binnen de Supply Chain.

Wat ga je doen?

Op dit moment sta jij te popelen om de kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding, toe te passen. Als je in dienst komt bij NRG-Office, krijg je de kans op dit te doen. Je kan geplaatst worden als Supply Chain Planner, Productieplanner of Masterdata Specialist. Heb je al ervaring en ben je toe aan een rol waarin je leiding kan gaan geven aan een team, of wil je liever als projectmanager met verbeteringen aan de slag? Wij introduceren je graag in een (internationale) omgeving waar jij deze rollen op je mag nemen. Vaak blijf je hier een paar maanden, werk je mee in de operatie en bijt je je vast in de optimalisatie van het productieproces.

Dagelijks hou jij je bezig met het contact met leveranciers, maak je een kloppende productieplanning of volg je klantorders op. Dit doe je met behulp van ERP-systemen als SAP, Navision of Exact.
Verder zou het ook zo kunnen zijn dat jij je buigt over het voorraadbeheer en kijkt hoeveel er minimaal moet liggen om te zorgen dat er snel geproduceerd kan worden. Jij zorgt voor een optimale voorraad zodat je collega’s in de productie nooit misgrijpen.

Wat we graag in je zien.

Vrienden en familie omschrijven jou als toegankelijk, betrokken en gepassioneerd. Doorgaans ben jij bij iedere borrel aanwezig, maak jij van de gelegenheid gebruik om elke verjaardag te bezoeken en verleg je graag je grenzen op vakantie.
Niet alleen in privésferen ben jij een welkome gast, ook op het werk zien collega’s jou graag verschijnen. Ze weten dat ze altijd bij jou terecht kunnen met vragen. Indien nodig bied je een helpende hand en draag je bij aan de sfeer met wat humor of een goed verhaal. Daarnaast ben je gestructureerd en punctueel. Jij verschijnt liever te vroeg dan te laat bij een afspraak en dit siert jou.

Wat heb jij verder nog in huis:
• Een HBO of WO diploma richting Bedrijfskunde, Logistics Management of Supply Chain Management;
• Circa 0-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Iedere extra taal is mooi meegenomen;
• (Basis)kennis van ERP-systemen door stage- of werkervaring, of de wil dit snel eigen te maken.

Waarom zou je reageren?

Naast een opdracht die aansluit bij jouw wensen, krijg je er ook heel veel nieuwe collega’s bij. Niet alleen de collega’s op locatie bij de opdrachtgever, maar ook alle andere Supply Chain interim Specialisten.

Wat wij je verder nog bieden:

  • Gezelligheid in de vorm van informatieve bijeenkomsten, workshops en uitjes;
  • De mogelijkheid om een leaseauto te rijden mét tankpas;
  • iPhone met een onbeperkte belbundel;
  • Salaris tussen de €2.600,- en €3.500,- bruto per maand;
  • Extra uren kun je laten uitbetalen in de vorm van salaris of in tijd voor tijd.

Waar kom je te werken?

NRG-Office heeft contact met tal van bedrijven in de voedselindustrie en farmacie. Naast het feit dat ze bijna allemaal werken met bederfelijke goederen, hebben ze nog iets gemeen; namelijk dat ze met open armen een Supply Chain Specialist ontvangen. Het kan maar zo dat ze bezig zijn met de implementatie van een nieuw ERP-systeem, voornemend zijn om het productieproces te optimaliseren of extra hulp kunnen gebruiken omdat ze zo hard groeien. In alle gevallen worden wij benaderd en gaan op zoek naar dé kandidaat die ze uit de brand kan helpen. En misschien ben jij dat wel!

Als interim Junior Supply Chain Specialist kom jij bij ons, NRG-Office, in dienst en zoeken wij met jou naar een passende opdracht. Dat kan zijn bij Aviko waar jij de grondstofplanning oppakt voor de frietjes, of bij Mars waar je zorgt draagt voor de masterdata van de welbekende repen. Weet jij al wat je precies wil doen? Mooi, dan luisteren wij graag naar al jouw wensen. Weet je dit nog niet, dan helpen we je ook graag met de oriëntatie in dit werkveld.

Hoe nu verder?

Heb je interesse in deze functie? Laat het me dan weten door te mailen naar l.derijck@nrg-office.nl of te bellen naar 06-33041844

SOLLICITEER

Vacature op NRG website

Sponsors