Follow us
You are here:

Main partners

Werkstudent Audit

Company
EY Netherlands
Type
Werkstudent
Location
Other,Amsterdam
Sector
Audit
Required language
Dutch
Website
https://www.ey.com/nl/en/home

Description

At EY, you’ll have the chance to build a career as unique as you are, with the global scale, support, inclusive culture and technology to become the best version of you. And we’re counting on your unique voice and perspective to help EY become even better, too. Join us and build an exceptional experience for yourself, and a better working world for all.

The opportunity 

Van kleine bedrijven tot 's werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiële overzichten. Binnen EY Audit speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen. Je analyseert de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze (financiële) klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren. Dit is essentieel voor het goed functioneren van de maatschappij en de financiële markten.

Als audit werkstudent start je op 1 februari of 1 september. Je bouwt bij ons direct een netwerk op waar je de rest van je carrière profijt van zal hebben. Je krijgt gedurende je werkstudentschap intensieve soft skills trainingen, waardoor dit programma uniek is. Het werkstudentschap is de ideale start van je accountancy loopbaan, omdat je relevante praktijkervaring opdoet die vergelijkbaar is met de taken van onze accountants. Vanaf de allereerste dag werk je samen met collega’s van alle niveaus aan projecten voor verschillende opdrachtgevers. Je kunt werkstudent zijn op de volgende kantoren: (Financial Services) Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

Your key responsibilities 

 • Je gaat aan de slag binnen een jong, enthousiast en informeel team waarbij je niet alleen naar cijfers kijkt maar ook naar de bedrijfsprocessen erachter;
 • Je krijgt de mogelijkheid om audit teams in verschillende secotren tijdens de jaareindecontrole te ondersteunen;
 • Je maakt kennis met de data-analyse tools welke EY tijdens het uitvoeren van de controlewerkzaamheden gebruikt om tot nieuwe inzichten te komen.

Skills and attributes for success 
Hoe word jij werkstudent binnen één van onze audit afdelingen? 

To qualify for the role you must have

 • Je bent masterstudent in de richting van Accountancy
 • Je kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.
 •  Je hebt een proactieve en enthousiaste houding en je bent heel nieuwsgierig om je verder te verdiepen in het vakgebied en je collega’s.

Ideally, you’ll also have 

 • Je vindt het leuk om in diverse teams te werken.
 • Je bent analytisch, ambitieus en zorgvuldig en vindt het afleveren van kwalitatief goed werk vanzelfsprekend.

What we look for 

 • Iedereen is uniek. Bij EY hechten wij daarom veel waarde aan wie jij bent naast je werk. Bring yourself, build you future!  

What we offer 

Het team waarin je terecht komt, de collega’s om je heen en je werkzaamheden dragen bij aan je werkplezier. Maar werken doe je niet voor niets. Daarom bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Flexibel werken, dat vinden we bij EY heel gewoon. Ook bepaal je bij EY jouw eigen loopbaanontwikkeling: met energie, gedrevenheid, inlevingsvermogen en durf staat niets jouw carrière in de weg. Hoe meer je je ontwikkelt, hoe meer mogelijkheden je ontdekt om je carrière te sturen en deze net zo uniek te maken als je zelf bent. Wat we je nog meer bieden: 

 • Ga mee in onze steile leercurve en krijg de mogelijkheid jouw skills nog verder te ontwikkelen.

 • Je krijgt goede carrièremogelijkheden dankzij individuele ondersteuning en aandacht. Je gaat deelnemen aan uitdagende projecten en bouwt een sterk (internationaal) EY netwerk op.

 • Bij EY heeft elk individu met zijn/haar visie en mening een unieke bijdrage. Dus ook jij! Onze cultuur is open en informeel waarin we aandacht voor diversiteit erg belangrijk vinden.

Word onderdeel van ons highest performing team!
In je begeleidende brief lezen we graag naar welk instroommoment en kantoor jouw voorkeur uitgaat. Ook zijn we nieuwsgierig naar jouw persoonlijke verhaal en wat jij EY te brengen hebt. Heb je vragen, neem dan contact op met Mila Nauta  (mila.nauta@nl.ey.com) voor kantoor Amsterdam of Kiki van Hattem (kiki.van.hattem@nl.ey.com) voor de kantoren Den Haag en Rotterdam.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.  

EY | Building a better working world  

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.   

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.   

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.  

An (online) assessment and a pre employment screening are part of the application procedure.  

Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of - indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd - Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.  

Sponsors