Follow us
You are here:

Main partners

Deloitte Students Hockey Trophy x KNHB

Company
Deloitte Netherlands
Type
Vacancy
Location
Other
Required language
Dutch
Website
https://careersatdeloitte.com/students?utm_source=maastricht_business_days_studyassociation&utm_medium=paid_companyprofile&utm_campaign=landingpage_consideration&utm_term=full_evp&utm_content=all_landingpage

Description

Eindelijk is het weer zover: de Deloitte Students Hockey Trophy op 23 juni 2023! Na een middag zelf hockeyen moedigen wij met alle studenten het Nederlands dames elftal aan tijdens de FIH Pro League wedstrijd tegen Duitsland in het Wagener stadion in Amsterdam. Schrijf je team snel in. 

Meld je nu aan

 

Dit jaar heeft de Deloitte Students Hockey Trophy

een uniek programma met afsluitend de FIH Pro League wedstrijd van het Nederlands Elftal! Je kan deelnemen met je vrienden, teamgenoten of studiematen aan het hockeytoernooi waarbij je in een 7 vs 7 (zonder keeper) competitie speelt tegen anderen studenten vanuit heel Nederland of leer hockeyen tijdens de Clinic. Er zijn unieke side-activities zoals:

 

• Een hockeyfestival area: denk aan gevarieerde hockey challenges met een DJ;

• Photobooth en de Social Lounge: voor een onvergetelijke dag;

• Diner na afloop van het toernooi;

• Een knallende afsluiter met de FIH Pro League wedstrijd van het Nederlands elftal in een vol Wagener stadion. Moedig de Oranje dames aan vanuit het Deloitte sfeervak naar de overwinning.

Wat kan je verwachten?

• 13:00 - 13:30 uur Inloop

• 13:30 - 15:25 uur Hockey Toernooi/ Hockeyclinic

• 18:00 - 19:00 uur Diner

• 19:30 - 20:45 uur Wedstrijd Nederland-Duitsland Dames

Two girls playing hockey in a field.

 

Schrijf je in met je bestuur, clubgenoten, huisgenoten of beste vrienden en beleef een gezellige dag. Het toernooi is voor alle studenten.

 

Wel of geen hockeyer, we leren je het! Meld je aan voor de Clinic.

Meld je aan!

 

Aanmeldprocedure

Een van jullie meldt zich als captain aan. Vervolgens vragen wij je via e-mail om binnen 2 weken alle email-adressen van je teamgenoten door te geven.

Zij ontvangen dan een e-mail om de aanmelding te bevestigen. Wanneer het hele team dit heeft gedaan, worden de tickets voor jouw team gereserveerd.

Hopelijk zien wij jou op vrijdagmiddag 23 juni!

Sponsors