Follow us
You are here:

BDO Netherlands

Website
http://www.werkenbijbdo.nl
Sector
Accounting & Controlling, Audit
Required language
Dutch
Location
Other, Eindhoven, Maastricht

About BDO Netherlands

Samen creëren we nieuwe perspectieven

In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk en commercieel werken. Om succesvol te blijven ondernemen, moeten onze klanten ook vernieuwen. Met een open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor hen liggen. Met ruim 2400 BDO’ers – verspreid over 26 kantoren in Nederland – helpen we onze klanten om met een frisse blik naar hun business te kijken en volledig ‘in control’ te zijn. We willen dus nieuwe perspectieven bieden. Dat doen we niet alleen aan onze klanten maar zeker ook aan onze medewerkers. 

Daarom maak je bij BDO een ideale start van je carrière in de controlepraktijk van BDO. Vanaf de eerste dag ga je met het team op pad gaat en werk je voor veel verschillende klanten uit diverse branches. Natuurlijk gooien we je niet in het diepe. De teams wisselen per klant maar we zorgen er altijd voor dat je goed wordt begeleid door een ervaren collega. Daarnaast heb je een mentor die je coacht in je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. We vinden het namelijk erg belangrijk dat je jezelf kunt zijn en jezelf continu blijft ontwikkelen. Via de BDO Academie krijg je dan ook alle mogelijkheden om trainingen te volgen en uiteraard bieden we diverse studiefaciliteiten om je opleiding tot registeraccountant af te ronden. Naast je werk en studie zijn er ook nog genoeg mogelijkheden om je collega’s beter te leren kennen. Regelmatig heb je borrels en teamuitjes maar ook landelijk worden er volop informele activiteiten georganiseerd. Via Jong BDO en de startersacademie ontmoet je andere young professionals van diverse disciplines en vestigingen binnen BDO. Samen denk je mee over nieuwe initiatieven, wissel je ervaringen uit en doe je vooral leuke dingen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage, werkstudentschap of startersfunctie en wil je invulling geven aan jouw ambitie op de specifieke BDO-manier: professioneel, persoonlijk, pragmatisch en vooral ook met passie? Neem dan contact op met Florence van Wilgenburg - tel. 040 – 269 80 27 - om jouw mogelijkheden in de auditpraktijk van BDO te bespreken.